U trendu

Šampionu ne ugađaju: Đoković sklonjen sa Centralnog terena

Novak Đoković igraće danas na terenu broj 1 svoj meč protiv mladog Francuza Igoa Umbera i njihov duel se ne očekuje pre 17.00.

Tako je šampion Vimbldona i za drugi uzastopni meč, posle duela sa Hurkačem (3:1), sklonjen sa Centralnog stadiona, što može da se tumači kao nekorektan odnos organizatora prema prvom reketu sveta, prenose Novosti.

Naravno, ni Novaku nije svejedno što ne igra na Centralnom stadionu, koji je rezervisan za mečeve: Souza – Nadal, Konta – Kvitova i Federer – Beretini. Ali, našeg asa, pre bi se reklo, više iznenađuje to što u njegovom delu žreba nema nijednog igrača u top 10.

– Ovo je grend slem i sigurno je iznenađujuće to što nema nijednog iz prvih 10 u mom delu žreba. Ali, istovremeno, moje poštovanje svima koji su nadigrali nosioce. Moj se stav prema bilo kom sledećem protivniku neće promeniti zbog toga što nije rangiran visoko kao ostali – rekao je za Sport klub Đoković, koji će u slučaju pobede nad Umberom, u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz duela Gofan – Verdasko.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)