U trendu

Šarac: Daćemo maksimum da osvojimo bodove protiv Čukaričkog

NOVI SAD – Pomoćni trener fudbalera Vojvodine Dragan Šarac izjavio je danas da očekuju težak meč protiv Čukaričkog u 21. kolu Superlige.

Novosađani sutra od 18.30 gostuju na Banovom brdu bez prvog trenera Nenada Lalatovića, zbog isključenja u prethodnom kolu protiv TSC-a.

„Sigurno je da nas ne očekuje laka utakmica. Igramo protiv ekipe koja je trenutno četvrta na tabeli i biće to derbi kola. U dosadašnjem toku sezone, Čukarički je pokazao da je dobra i zrela ekipa, sa mnogo iskusnih i mladih igrača, koja već tri-četiri sezone igra u maltene istom sastavu, pojačanom sa nekoliko povratnika iz inostranstva. Kao celina su dobro ukomponovan tim, koji pogotovo kod kuće ima jako malo poraza i remija“, rekao je Šarac za klupski sajt.

U poslednjih nekoliko sezona Vojvodina i Čukarički po pravilu igraju vrlo neizvesne utakmice.

„Prošle sezone u prvenstvu smo dva puta igrali nerešeno, dok smo ih u Kupu pobedili 1:0 na Banovom Brdu, pa ćemo i ovoga puta pokušati da osvojimo što više bodova. U prošlom kolu smo doživeli poraz iz jednog šuta u gol, dok mi nismo iskoristili neke naše šanse. Prvo kolo je uvek najteže, a sada nas očekuje drugo i daćemo maksimum u pokušaju da donesemo bodove u Novi Sad“.

Pomoćni trener Vojvodine naglašava da su fudbaleri, uprkos najavama posle meča protiv TSC-a, ove nedelje trenirali redovno.

„Situacija sigurno nije lepa za sve nas, ali igrači su u dogovoru sa svima nama, odlučili da normalno održavamo treninge. Maksimalno smo koncentrisani na utakmicu protiv Čukaričkog, a ove stvari neka rešavaju ljudi koji treba da ih rešavaju“, zaključio je Šarac.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.