U trendu

Savić: Iskreno, penal je čist kao suza

Štoper Zvezde Vujadin Savić kaže da nije srećan ishodom 156. „večitog derbija“ jer je njegov tim imao šansu da pobedi, ali dodaje da je 1:1 pravedan rezultat, prenose sportski mediji u Srbiji.

On je posle 18. marta 1995. skrivio prvi penal u korist Partizana na derbijima. U 61. minutu je faulirao Ognjena Ožegovića u kaznenom prostoru Zvezde.

„Osvojen bod, održali smo bodovnu prednost od devet bodova, s te strane možemo da budemo zadovoljni, nismo izgbili. Mislim da smo mogli mi da pobedimo imali smo dobrih šansi u prvom poluvremenu, a i u drugom, ali najpravedniji rezultat je 1:1 to je moje mišljenje“, rekao je Savić koji je prokomentarisao i penal dosuđen za Partizan u 61. minutu.

„Iskreno, krivo mi je što sam ga ja napravio posle 22 godine. Rekao sam da je bio čist kao suza i čim Mažić sudi mislim da je tako kako on dosudi. Iskreno kažem da je bio penal i posle 22 godine više neće biti teme na razgovor kako im nije sviran penal. S te strane mi je drago ali kažem da mi je žao što sam napravio penal. Posle ove utakmice odlazim, nisam baš toliko srećan ni zadovoljan“, kaže Savić.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.