U trendu

Savić najavljuje spektakl na Tašu

Selektor srpskih vaterpolista Dejan Savić rekao je danas da će njegova reprezentacija igrati u kombinovanom sastavu protiv Francuske i najavio spektakl na Tašmajdanu.

„Utakmica će sigurno biti zanimljiva i biće veoma interesantno što ćemo nastupiti u kombinovanom sastavu, od igrača iz juniorskog tima i nekoliko A reprezentativaca. Ova utakmica će biti divan povod i uvertira za Evropsko prvenstvo u Beogradu. Trebalo bi da bude spektakl“, rekao je Savić na konferenciji za novinare u Beogradu.

Srbija će sutra protiv Francuske početi novu sezonu u Svetskoj ligi.

Savić je najavio da će ekipa Srbije biti sačinjena od nekoliko A reprezentativaca i igrača koji su sa juniorskom selekcijom letos postali svetski šampioni.

Pored Savića, na klupi će biti i Vladimir Vujasinović, koji je kao selektor sa juniorskom selekcijom osvojio Svetsko prvenstvo u Almatiju ranije ove godine.

Vujasinović je zahvalio Saviću što ga je uključio u vođenje reprezentacije.

„Izuzetno sam srećan jer ću prvi put u karijeri biti sa A reprezentacijom kao trener i što ću imati nastup u Svetskoj ligi. Još ćemo videti ko će biti u sastavu, sigurno će biti nekoliko debitanata i tim momcima će biti velika čast što će igrati za reprezentaciju“, rekao je Vujasinović.

On je dodao da je siguran da će reprezentativci dati sve od sebe i da veruje da će pobediti Francusku.

Utakmica će se igrati sutra u 20.30 na Tašmajdanu. Pre susreta biće organizovan defile svih srpskih reprezentacija koje su ove godine osvojile medalje.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.