U trendu

Šćepanović podneo ostavku u Budućnosti

Košarkaški klub Budućnost saopštio je danas da je trener Vlado Šćepanović podneo ostavku posle poraza od ekipe Karpoš Sokoli u Jadranskoj ligi.

Budućnost je izgubila sinoć u Skoplju od Karpoša sa 71:77, u utakmici devetog kola Jadranske lige i pretrpela prvi poraz u tom takmičenju, dok je makedonski klub ostvario prvu pobedu.

„Šćepanović je podneo ostavku preuzimajući svu odgovornost za izazovnu situaciju u kojoj se klub našao. Sa žaljenjem smo prihvatili Šćepanovićevu ostavku, koja ne umanjuje njegov dosadašnji doprinos i rad u klubu. Prethodna četiri meseca je bilo zadovoljstvo saradjivati sa Vladom Šćepanovićem i želimo mu sve najbolje u daljem radu“, navodi se u saopštenju Budućnosti, prenele su Vijesti.

Budućnost je izgubila i sve četiri utakmice u Evrokupu, a nakon poslednjeg od Bajerna u Podgorici, Šćepanović nije bio zadovoljan borbenošću i angažovanjem svojih igrača.

„Posle poraza od Karpoš Sokolija odlučio sam da podnesem ostavku na mesto trenera Budućnosti. Odluka je isključivo moja i vodjena je sportskim razlozima. Hvala Budućnosti koja je imala hrabrosti da mi ukaže poverenje da trenersku karijeru započnem na istom mestu gde sam se afirmisao kao košarkaš. Takodje hvala igračima i članovima stručnog štaba sa kojima sam uspešno saradjivao u protekla četiri meseca“, naveo je Šćepanović, koji će danas proslaviti 41. rodjendan.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.