U trendu

Selektor Rusije se raduje duelu sa Srbijom

Selektor reprezentacije Rusije u futsalu Sergej Skorovič rekao je danas da se raduje predstojećem polufinalu Evropskog prvenstva protiv Srbije.

„Ruski i srpski narod imaju veoma dobre medjusobne odnose i veoma smo ponosni što ćemo se sastati sa Srbijom u polufinalu Evropskog prvenstva. Neka bolji tim pobedi“, rekao je Skorovič novinarima u Beogradu.

Skorovič nije želeo da kaže da je njegova ekipa favorit.

„Mislim da su šanse podjednake. Ipak, želimo pobedu jer ne želimo da se zaustavimo u polfinalu. Nećemo imati pravo na grešku“, naveo je on.

Od srpskih igrača, selektor Rusije je posebno izdvojio najboljeg strelca Mladena Kocića, kapitena Marka Perića i golmana Miodraga Aksentijevića.

On je istakao da je Srbija „veoma dobra i iskusna“ reprezentacija i da je veoma jaka kao tim.

Skorovič je pohvalio atmosferu u Areni, ali je i rekao da je njegova ekipa već igrala pred toliko ljudi.

„Ovde je fantastična atmosfera, veoma je dobro za ovaj sport što utakmice prati više od 10 hiljada ljudi. Ali, već smo igrali pred toliko ljudi i to ne bi trebalo da nam predstavlja problem“, kazao je Skorovič.

Srbija i Rusija se sastaju sutra u 18.30 u Beogradskoj areni. Istog dana igraju Kazahstan i Španija koje čine drugi polufinalni par kontinentalnog šampionata u Beogradu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar