U trendu

Senzacija na startu Indijan Velsa: Pospišil eliminisao Mareja!

Veliku senzaciju na Indijan Velsu, odmah na startu turnira priredio je kvalifikant Vasek Pospišil, koji je Endija Mareja savladao sa 6:4, 7:6(5) u drugom kolu, prenose sportski mediji u svetu.

Kao najbolji igrač na planeti, ujedno i prvi nosilac na ovom nadmetanju, Marej je bio slobodan na startu, a u drugom kolu je naleteo na izuzetno raspoloženog momka iz Kanade.

Marej je poveo sa 4:2 i, međutim, Vasek Pospišil je tada zaigrao kao u transu, osvojio je šest gemova u nizu i našao se u situaciji da ima set i brejk prednosti.

https://twitter.com/CdnTennisNews/status/840793281797726208?ref_src=twsrc%5Etfw

Da Endi nije tek tako na vrhu, pokazao je u nastavku meča, jer je najpre brzo izjednačio na 2:2 u drugoj deonici, a zatim spasao tri uzastopne meč lopte u taj-brejku.

Ali četvrtu je, pravovremenim izlaskom na mrežu, Pospišil realizovao i zakazao pustinjski duel sa Dušanom Lajovićem.

„Nisam danas dobro servirao, a to mi, svakako nije bilo od pomoći. U drugom setu sam bio agresivniji, bolje sam se pozicionirao kada bi on izlazio na mrežu. Ipak, nekoliko puta sam propustio priliku da iz tih situacija poentiram. Vasek je stvarno imao fantastične voleje, a i osvajao je važne poene“, rekao je Marej posle poraza.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.