U trendu

Serena Vilijams slučajno objavila da je trudna

Američka teniserka Serena Vilijams rekla je danas da je slučajno objavila da je trudna, pošto je greškom postavila fotografiju na društvenoj mreži Snepčet.

Prva teniserka sveta je 19. aprila postavila svoju fotografiju u žutom jednodelnom kupaćem kostimu, na kojoj se vidi trudnički stomak, uz poruku: „20 nedelja“. Ona je odmah obrisala sliku, ali je njen predstavnik za medije nakog toga potvrdio vest o trudnoći.

Vilijams (35) je rekla da se svake nedelje slikala, kako bi pratila tok trudnoće.

„Čuvala sam ih i bila sam dobra u tome, ali sam jednom pogrešila“, rekla je Vilijams, preneli su američki mediji.

Vilijams je navela da je u januaru saznala da je trudna, dva dana pre početka prvog grend slem turnira u sezoni, Australijan opena. Ona je u finalu pobedila stariju sestru Venus i sa 23 grend slem trofeja postala rekorderka Open ere.

„Nije bilo lako. Slušate priče o ženama u trudnoći, da imaju mučnine, da osećaju umor, da su pod stresom. Morala sam da sakupim svu tu energiju, i kako kažu, ‘da je stavim u kesu i bacim’. Trudna ili ne, niko to nije znao, bila sam favorit za osvajanje turnira. Kad god igram od mene se očekuje trofej. Ako ne osvojim titulu, to je zapravo mnogo veća vest“, navela je ona.

Serena Vilijams bi trebalo da se porodi na jesen, a sigurno do kraja sezone neće igrati.

„Sigurno planiram da se vratim na teren. Još nisam završila“, rekla je Vilijams i dodala da joj je velika inspiracija njena godinu dana starija sestra Venus.

„Ako ona još igra, znam da i ja mogu da igram. To što ću biti majka, to je novi deo mog života. Moja beba će biti u loži pored terena i navijati za mene“, rekla je Serena Vilijams.

Ona se u decembru verila sa suosnivačem društvene mreže Redit Aleksisom Ohanijanom.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar