U trendu

Sikimić posetio Živkovića: Žao mi je, nisam imao nameru

Delegacija fudbalskog kluba Crvena zvezda posetila je danas u Kliničkom centru Srbije golmana Novog Pazara Mladena Živkovića posle povrede na jučerašnjoj utakmici.

Živkovića su posetili predsednik Zvezde Svetozar Mijailović i fudbaler Predrag Sikimić, posle čijeg starta se povredio, i uz poklone mu poželeli brz oporavak.

„Danas mi je rođendan i veruj mi imam samo jednu želju, da što pre staneš na gol. Mnogo mi je žao, veruj da nije bilo ni najmanje namere i oprosti, ovo mi se prvi put desilo u karijeri“, rekao je Sikimić Živkoviću i uručio mu dres i ikonu.

Sikimić je obećao da će redovno obilaziti nekadašnjeg saigrača iz Smedereva.

„Znamo se još iz vremena dok smo zajedno „gurali“ u Smederevu kada nije bilo ni plate. Žao bi mi bilo u svakom slučaju, ali ovako mi je još žalije. Ne zanima me koliku ću kaznu dobiti, neka bude koliko god treba, važno je da Živković što pre ozdravi“.

Živković i pored ozbiljne povrede nije gubio optimizam, istakavši da se nada da će se brzo vratiti na teren.

„Niko nije srećan zbog ovoga, ali takve stvari se dešavaju i preživljavaju u sportu. Ne zameram Predragu i nadam se da ću se što pre vratiti na gol“, porucio je Živković i izrazio nadu da Sikimić neće dobiti visoku suspenziju.

Živković je posle duela sa Sikimićem, za šta je napadač crveno-belih dobio isključenje, zadobio višestruki prelom jagodične kosti i polomljen mu je nos.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.