Simeone: Počeću da razmišljam o budućnosti u Atletiku

Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone izjavio je da će razmisliti o svojoj budućnost u tom fudbalskom klubu, posle poraza u finalu Lige šampiona od gradskog rivala Reala, preneli su danas britanski mediji.

Atletiko je sinoć u Milanu, posle izvodjenja jedanaesteraca, izgubio u finalu Lige šampiona od Reala. U regularnom delu i posle produžetaka bilo je 1:1, a Real je pobedio sa 5:3 posle izvodjenja penala i osvojio 11. titulu evropskog prvaka.

Atletiko nikada nije osvojio Ligu šampiona, a u finalu od Reala izgubio je i 2014. godine, kada je posle produžetaka bilo 1:4.

“Poraz u dva finala je neuspeh”, rekao je Simeone, koji predvodi Altetiko od 2011. godine.

Simeone je sa Atletikom 2014. godine osvojio šampionsku titulu sa Atletikom, prvu od 1996. godine, a osvojio je i Kup kralja, Ligu Evropa, Super kup Evrope i španski Super kup.

Upitan da li razmišlja o ostavci posle sinoćnjeg poraza, 46-godišnji trener je odgovorio pozitivno.

“Mislim da bi trebalo da počnem da razmišljam. To je logično pitanje posle poraza koji smo pretrpeli u Milanu. Imali smo priliku da postanemo prvaci Evrope, ali je nismo iskoristili. Moramo da nastavimo da radimo. Moram da razmislim o stvarima koje su moj deo posla, to ću sada da uradim. Jasno mi je da se niko ne seća poraženih. Moramo ovo da prevazidjemo i izlečimo rane”, rekao je Simeone.

(Beta)

Ostavite komentar