U trendu

Simić: Odlazak iz Zvezde greška, ali imam drugu šansu

BEOGRAD – Nekada jedan od najtalentovanijih srpskih fudbalera Veljko Simić izjavio je da je rani odlazak iz Crvene zvezde bio greška, ali da sada želi da iskoristi drugu šansu da se dokaže u najtrofejnijem srpskom klubu.

Simić je ponikao u Zvezdi, potom je kao tinejdžer prešao u Bazel, a onda igrao u švajcarskim niželigašima, pre nego što je posle odličnih igara u Zemunu potpisao četvorogodišnji ugovor sa matičnim klubom.

„Nisam siguran da li je bolji put preko inostranstva. Rani odlazak bio je greška, mnogi mladi igrači iz Zvezdine škole mogu da nauče iz mog primera. Prerani odlazak u inostranstvo nije dobra opcija, sada mi je drago što sam dobio drugu priliku u Zvezdi“, rekao je Simić na predstavljanju, pre nego što je uzeo dres sa brojem 21.

Mladi vezni fudbaler ističe da se ne plaši konkurencije i da će uraditi sve da opravda očekivanja.

„Ne plašim se konkurencije, ima dosta utakmica, siguran sam da ćemo igrati na tri fronta, kao prošle sezone. Biće dovoljno prilika za sve igrače“.

Simić, pred duel sa Voždovcem u 3. kolu Superlige, dodaje da je dobro trenirao, ali da se ne opterećuje da li će ga trener Vladan Milojević staviti u konkurenciju za meč.

Sportski direktor Mitar Mrkela izrazio je zadovoljstvo zbog povratka Simića i najavio skorašnji dolazak napadača.

„Radimo na napadaču, nećemo po svaku cenu da dovedemo bilo koga. Moramo da donesemo pravu odluku, samo igrača koji će nam doneti kvalitet. Sigurno nećemo ostati bez napadača, imamo ih u igračkom kadru“, zaključio je Mrkela.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.