najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Sisinjo priznao da je alkoholičar

Nekadašnji fudbaler Real Madrida i Rome, Sisinjo otkrio je da ima problem sa alkoholizmom, kao i da su mu lekari rekli da će umreti ako ne prestane da pije.

Ovaj 36-godišnji bek, čiji je poslednji klub turski Sivaspor, osvojio je titulu sa Realom 2006/07, a onda je prešao u Romu. Karijera mu je tada propala, iako je u početku igrao obećavajuće. Proveo je neuspešno vreme na pozajmicama u Sao Paulu i Viljarealu, a onda se vratio u Brazil, igrao za Resife, da bi posle toga otišao u Tursku.

U intervjuu za brazilski I-Es-Pi-En (ESPN) otkrio je koliki problem ima.

“Ja sam tip koji ne može da sedne i popije čašu ili dve. Moram da pijem dok ne padnem. Rekli su mi da ću umreti ako nastavim da živim ovakvim životom. A posle 18 kaipirinja (brazilski nacionalni koktel na bazi rakije od šećerne trske) i 14 velikih piva, imao sam susret sa Isusom”, rekao je Sisinjo.

On je sa reprezentacijom Brazila osvojio Kup konfederacija 2005. godine, a bio je vrlo kritičan prema sadašnjim igračima iz nacionalnog tima, koji su potpuno razočarali na Kopa Amerika Sentenariju, pošto su ispali već posle prve faze.

“Svi su danas opsednuti selfijima, frizurama i svim tim stvarima. Postoji stil u igri, ali brazilskoj reprezentaciji fali stav. Sada imate igrače koji traže da ne igraju na Kopa Amerika, tako nešto ne bi trebalo da postoji”, rekao je Sisinjo.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike