U trendu

Siti ponovo bez pobede, Sautempton odneo bod iz Mančestera

Fudbaleri Mančester sitija odigrali su i treću uzastopnu utakmicu bez pobede u Premijer ligi, pošto su danas kod kuće odigrali 1:1 sa Sautemptonom, tako da sada prvo mesto tabele dele tri ekipe.

Siti u poslednje tri utakmice u prvenstvu ima poraz i dva remija, a u istom periodu ima i remi i poraz u Ligi šampiona, tako da je bez pobede u već pet utakmica.

„Gradjani“ su na prvom mestu zahvaljujući boljoj gol-razlici od Arsenala i Liverpula, a sve tri ekipe imaju po 20 bodova.

Sautempton se novom pobedom popeo na osmo mesto tabele. Ekipa u poslednjih pet mečeva ne zna za poraz, a ima tri pobede i remije u gostima protiv šampiona Lestera i sada Sitija.

Gosti su poveli posle velike odbrambene greške domaćih, kada je Nejtan Redmond presekao loše upućen povratni pas sa golmanu, osvojio loptu i savladao Klaudija Brava.

Siti je izjednačio u 55. minutu, kada je Liroj Sane pokupio jednu dugačku loptu, ušao u šesnaesterac sa leve strane i onda vratio loptu u sredinu, odakle je Keleči Iheanačo zakucao u mrežu.

Domaći tim je imao inicijativu i posed, ali je Sautempton uspešno zaustavio igru Sitija.

Kasnije danas igra se utakmica Čelsi – Mančester junajted.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.