U trendu

Skaj: Totenhem u naredna dva dana odlučuje da li Konte ostaje menadžer kluba

LONDON – Fudbalski klub Totenhem saopštiće u naredna dva dana da li će italijanski trener Antonio Konte i dalje biti menadžer londonskog kluba, prenosi Skaj.

Konte ima ugovor sa Totenhemom do kraja sezone, a britanski mediji navode da bi Italijan mogao da bude smenjen zbog loših rezultata u poslednjih nekoliko meseci.

Britanski mediji podsećaju da je Totenhem eliminisan u osmini finala Lige šampiona od Milana, a u osmini finala FA kupa od Šefild junajteda. Londonski klub je trenutno četvrti na tabeli Premijer lige sa 49 boda, a tokom vikenda odigrao je 3:3 sa poslednjeplasiranim Sautemptonom.

Skaj ističe da je Konte posle remija sa Sautemptonom izjavio da neki igrači rado ostaju u „zoni udobnosti“ i da su „zadovoljni prosečnošću“, bez obzira ko je trener.

Izvori bliski 53-godišnjem treneru ističu da su njegovi komentari odražavali ono što oseća već duže vreme, kao i da mu cilj nije bio napad na igrače i upravu kluba.

Predsednik Totenhema Danijel Levi će zajedno sa saradnicima u naredna dva dana da odluči da li će Konte ostati na mestu menadžera. U slučaju da Konte dobije otkaz novi menadžer
londonskog kluba bi mogao da bude trener Ajntrahta Austrijanac Oliver Glasner.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.