U trendu

Skandal u Kijevu: Stadion odzvanjao, Ukrajinci i Hrvati skandirali „Ubij Srbina“ (video)

Na društvenim mrežama pojavio se snimak skandaloznog zajedničkog skandiranja navijača Dinama iz Kijeva i njihovih imenjaka iz Zagreba. Nedavno su zagrebački navijači bili u poseti Ukrajincima, sa kojima gaje prijateljske odnose.

Tribina je gromoglasnim pljeskom pozdravila navijače iz Zagreba, a onda je vođa navijača preko mikrofona poveo poziv na nasilje i mržnju uobličeno u „Ubij Srbina“.

„Obaveštavam vas da su došli momci iz Hrvatske, navijači ’Dinama‘ iz Zagreba, da nas podrže da se suprotstavimo ovim ku*vama. Ako ne znate, oni su veoma bliski prijatelji Srba. Molim vas da me podržite, ponovite za mnom: Ubij Srbina!“

Za kratko vreme, čitava tribina je počela da skandira isto. Zapalile su se i baklje, svi su skakali, uzvikivali protiv Srba.

(Sputnjik)

7 komentara
 1. Anonimni

  Slusajte HRVATI!! Nemoj da prodjete ko Ukrajinci sa Rusima !!! Da JESMO prijatelji sa Rusima a to sto ste uzeli put mrznje bar ce biti manje Uk“ajinski K2rvi u zemlji SRBIJI !

  1. Anonimni

   Ista govna. Hrvati i Ukrajinci. A sa ne bi govana sa zapada leteli bi u more.

 2. Anonimni

  genocidi

 3. Ante Pavelic

  Kad cetnicki i ruski navijaci pocmu da laju stekcu noz zica Srebrenica nema brate Ratko Mladicu tad teb da komentarises .

 4. Ratko Mladic

  Pa koja je to novost. Ukrajinci i hrvati su stari prijatelji po fasizmu. Zajedno su bili na Staljingradu.Jednom fasisti uvek fasisti. Ako je ovo nekoga iznenadilo onda taj nezna nista o proslosti.

 5. milan

  Sve dok je ovo Bosansko govedo na vlast desavace nam se takve stvari.Jer nas je on potcenio i degradirao do najnizih mogucih granica.

  1. Anonimni

   Mislis na Bakira,kada kazes bosansko govno?? Jer drugih nema.Dodik nije iz Bosne nego iz Republike Srpske. A Hrvatski predstavnik je iz Hercegovine.

Napišite komentar