U trendu

Skandal u Španiji: Real bi mogao da ostane bez tri titule!

Realov košarkaš priznao je da je platio 35.000 evra menadžeru za lažni pasoš koju je, kako tvrdi, dobio od nekoga iz Reala da bi klubu otvorio mesto za još jednog stranca, prenose sportski mediji.

Markus Slejter (32) igrao je u Realu do 2015. godine, a godinu ranije dobio je pasoš Ekvatorijalne Gvineje pa više nije bio stranac što je Realu otvorilo mesto za još jedno strano pojačanje.

Ali zbog načina na koji je dobio pasoš, a tvrdi da je platio menadžeru za izradu lažne isprave, Real bi mogao da ostane bez tri titule!

Real je u toj sezono osvojio špansko prvenstvo i kup ispred Barcelone i Euroligu pobedom protiv Olimpijakosa u finalu. Američki igrač koji danas igra za Darušafaku svedočio je na španskom sudu o tome kako je dobio pasoš Ekvatorijalne Gvineje.

Španci pišu da je Slejter ovim svedočenjem stavio Real u veoma nezgodnu poziciju. U isto vreme, Barcelona i Olimpijakos slave, jer Real je u finalu prvenstva i kupa nadigrao Katalonce, a isto je ponovio u finalu Evrolige protiv grčkog kluba.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.