U trendu

Snimak opšte tuče iz drugog ugla: Konor prvi udario Habiba u kavezu (video)

Sjajan UFC 229 zasenio je nemili događaj u kojem je došlo do masovne tuče pošto je Konor Mekgregor predao borbu Habibu Nurmagomedovu i doživeo četvrti poraz u karijeri.

Učesnici opšteg haosa bila dva protivnička tabora –  Habibov i Konorov. Strasti su uzavrele, situacija je eskalirala i u areni u Las Vegasu došlo je do ponašanje kakvom nije mesto na sportskim borilištima.

https://youtu.be/5eWSVZvoj9M

Iako se mislilo da je tuču izazvao Nurmagomedov, koji je odlučio da se obračuna sa Dilonom Danisom te je preskočio ogradu kaveza i naskočio na člana tima Irskog borca.

Međutim, pojavili su se novi snimci iz dvorane i oni pokazuju da stvari vezane za Konora ipak nisu takve kakvim su se isprva činile. On je prvi udario Habibovog kolegu u kavezu.

To objašnjava činjenicu zašto je Konor odlučio da ne tuži Zubairu Tukhugova i Islama Makhačeva, Habibove sunarodnike koji su do sinoć bili članovi UFC rostera.

UFC je objavio da će dvojac biti doživotno izbačen iz elitne MMA organizacije. Sada se nadaju da bi američka organizacija u obzir trebalo da uzeme i ovaj snimak koji pokazuje da je Konor započeo tuču u ringu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)