U trendu

Sofijin izbor: Zagrljaj dvojice fudbalera o kojem bruji Srbija (foto)

Srbija je u poslednjem kolu Lige nacija izgubila 0:1 od Mađarske na Marakani i tako ostala na poslednjem mestu u grupi, iza Turske, Mađarske i Rusije.

O porazu se više ne priča, ali jedna od glavnih tema na društvenim mrežama je odnos Adema Ljajića i Luke Jovića. Jedna njihova fotografija s utakmice obišla je region.

Naime, Ljajić i Jović morali su da zagrljeni stoje jedan uz drugog za vreme intoniranja nacionalne himne, a to naravno ne bi bilo sporno da se njih dvojica ranije nisu našli u centru skandala o kom je brujao Balkan.

Naime, Adem Ljajić je tri godine bio u ljubavnoj vezi sa Sofijom Milošević, našom poznatom manekenkom, koju mu je pre nešto više od godinu dana preoteo upravo Luka Jović, za koga je ova 30-godišnja lepotica danas verena i sa kojim je nedavno dobila sina Alekseja.

View this post on Instagram

So proud of you!💙💙💙 @lukajovic

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

Prema pisanju medija, Ljajić je Sofiji za vreme veze kupio stan i on je ostao u njenom vlasništvu, a Jović navodno često boravi u tom stanu koji je platio njegov saigrač iz reprezentacije.

Takođe navode da je Sofija, navodno, rastavila vezu Ljajića i njegove bivše devojke s kojom ima dete, ali je na kraju završila s Jovićem, i dvojica fudbalera i dalje moraju zajedno da igraju u utakmicama reprezentacije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.