U trendu

Šok u Dubaiju: Federera eliminisao 116. igrač na svetu! (video)

Rodžer Federer pretrpeo je šokantan poraz od Jevgenija Donskoja u drugom kolu ATP turnira u Dubaiju – 3:6, 7:6(7), 7:6(5), prenose svetski mediji.

https://www.youtube.com/watch?v=Mju2tV8zpxo

Šampion Australijan opena propustio je u taj-brejku drugog seta tri meč lopte, u trećem je servirao za pobedu pri vođstvu od 5:3, a onda je u taj-brejku imao i velikih 5:1.

Ništa nije nagoveštavalo veliko iznenađenje u prvom setu. Federer je uz dva brejka poveo sa 5:1 i iako je Donskoj vratio jedan brejk, Švajcarac je mirno priveo posao kraju – 6:3.

U drugom setu nije bilo brejkova. Federer je imao 6:4, potom i još jednu meč loptu, ali se Rus nije predao i izjednačio je na 1-1 u setovima.

Velika drama viđena je u finišu trećeg seta. Federer je imao 5:3 i servis, ali je Donskoj dobio tri vezana gema i uz dva brejka je došao na korak od pobede.

Stegla mu se ipak ruka, pa je izgledalo da će Federer u taj-brejku završiti posao. Lako je došao do 5:1, ali onda se porpuno raspao. Donskoj je dobio šest vezanih poena i u velikom stilu je stigao do četvrtfinala u kojem se sastaje sa Lukom Pujom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar