U trendu

Šok u Humskoj: Partizan ostaje bez trenera?

Trener fudbalera Partizana, Marko Nikolić, koji je predvodio crno-bele do superiornog osvajanja titule prvaka države i nacionalnog Kupa, nalazi se u pregovorima sa mađarskim Videotonom i mogao bi uskoro da napusti Humsku, piše „Sportski žurnal“ u broju od srede.

„Da je posao blizu finalizacije potvrđuju dva ključna podatka iz dobro proverenog okruženja – Nikolić je odavno želja mađarskog velikana, iza čijih leđa stoji moćni premijer Viktor Orban i činjenica da su ozbiljni pregovori već obavljeni u Budimpešti. Navodno, kako se čuje sa istih talasnih ‘frekvencija’, trofejni stručnjak već je prelomio i pitanje je trenutka kada će definitivno da ozvaniči selidbu u Mađarsku“, piše autor teksta u „Žurnalu“ i navodi da je interesovanje za Nikolića pokazao i belgijski Briž.

„Konkretna ponuda Belgijanaca nije naišla na Nikolićevo odobravanje, brzo je i odbijena, što je bio dovoljan znak za još jedan signal rukovodstvu Videotona da pojača ponudu. Mađari su bacili definitivnu rukavicu u želji da privole trenera Partizana na konačno ‘da’. Očigledno da će uspeti u tome!“, zaključuje se u tekstu na vrhu treće strane.

Nikolić se vratio u Humsku početkom avgusta prošle godine, nakon što je ekipa pod vođstvom Ivana Tomića ispala iz Evrope u dvomeču sa Zaglembjem, a onda i osvojila bod u prva dva kola u duelima sa Bačkom (0:0) i Napretkom (2:1).

U četiri sudara sa crveno-belima prošle i ove godine, Nikolić je zabeležio tri pobede i remi, pretekao „večitog rivala“ na tabeli i u direktnom okršaju u finalu Kupa, poslednjoj utakmici sezone, odbranio i trofej koji je stanovao u Humskoj.

Po završetku sezone, Nikolić nije pominjao mogućnost rastanka sa klubom, štaviše sa novinarima je posle finala Kupa razgovarao o imenima protivnika u toku pripremnog perioda, datumima početka i završetka priprema, mogućim rivalima na startu kvalifikacija, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.