U trendu

Šokantan snimak: Zvezde Arsenala drogirani ležali po separeima kluba, Genduzi se onesvestio (video)

Skandal potresa Arsenal, ali i Premijer ligu. Pojavio se šokantan snimak na kom zvezde londonskog kluba uživaju u alkoholu i opijatima u jednom popularnom noćnom klubu u Londonu, piše engesli “San”.

U glavnim ulogama su Sead Kolašinac, Aleksandar Lakazet, Mesut Ozil, Pjer – Emerik Aubamejang, Mateo Genduzi, Henrik Mihtarijan i Škodran Mustafi.

Prvotimci Arsenala su u ludom izlasku pili votku, šampanjac, ali i „duvali“ gas za smejanje, popularno zvan „balon“. To je druga najzastupljenija reakcijska droga, koja deluje na nervni sistem, ako se udiše u manjim količinama osoba se smeje bez pravog razloga.

Sve se odigralo u klubu „Tape“ u Londonu neposredno uoči početka sezone. Ozil je bio u polusvesnom stanju, a na snimku koji je objavio “San”vidi se kako je plin u balonu ponudio saigraču Mihtarijanu, koji je odbio. A najgore je prošao 19-godišnji Genduzi koji se onesvestio.

Novinari otkrivaju da je na žurci bilo oko 70 gostiju, uključujući i fudbalere, kao i da su pored droge konzumirali i vino i votku, potrošivši više od 30.000 evra.

Arsenal je nakon pojavljivanja video snimka potvrdio da će se o ovom slučaju raspraviti unutar kluba.

„Igrači će o ovom slučaju razgovarati sa čelnicima kluba“, kratko je saopšteno iz londonskog kluba, a izvor „Sana”dodatno govori:

„Ako je trener nesrećan što piju voćne sokove, Bog zna šta će reći kada vidi ovo. Istina desilo se davno, a iako su u seriji odličnih rezultata, ovakve stvari se ne mogu ignorisati, posebno ne jer su to napravili prvotimci“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.