U trendu

Šokantno otkriće bivšeg šefa Formule 1: ‘Šumi trenutno nije sa nama’

Fanovi jednog od najbolji vozača formule 1 Mihaela Šumahera uskoro će moći da pogledaju dokumentarni film o svom idolu.

Naime, nedavno je snimljen dokumentarac o sedmorostrukom svetskim prvaku Formuli 1 pod nazivom  ‘Schumacher’.

Publika na filmskom festivalu u Kanu prva je videla njegovu najavu u kojoj se našla i scena s Bernijem Eklestonom koji je 40 godina na čelu najbržeg cirkusa na svetu.

Ekleston je formulu 1 učinio najpopularnijim automobilističkim sportom na svetu, a Mihael Šumaher posebno mu je prirastao k srcu. Pred kamerama u dokumentarcu Berni je o legendarnom Nemcu rekao: – Šumi trenutno nije sa nama, ali na sva pitanja će vam odgovoriti. Kada se oporavi…

Podsetimo, Nemac je u decembru 2013. na skijanju teško povredio glavu i završio u komi. Nekoliko meseci kasnije lekari su ga postepeno budili iz indukovane kome, a taj proces se završio u junu 2014. godine. Šumaher je prebačen u kliniku za rehabilitaciju, a od septembra 2014. je na kućnom lečenju.

Informacije o zdravstvenom stanju legendarnog vozača stizale su na kašičicu, a ništa se nije promenilo ni pet i po godina kasnije. Porodica i supruga Korin tražili su potpunu diskreciju.

Međutim, u najavi dokumentarnog filma pojavljuje se i Šumaherova supruga.

– Mihael je borac i neće se predati. U najboljim je mogućim rukama i činimo sve ljudski moguće da mu pomognemo – izjavila je Korin.

Porodica Šumaher godinama je štitila svoju privatnost, a možda će dokumentarac otkriti ono što Šumijevi fanovi već godinama žele da saznaju – kakvo je stvarno zdravstveno stanje sedmorostrukog svetskog prvaka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.