U trendu

Solšer: Nismo bili dostojni kluba

Trener Mančester junajteda Ole Gunar Solšer izvinio se navijača posle današnje loše igre i poraza od Evertona od 0:4 u Premijer ligi i rekao da igra njegove ekipe nije bila dostojna kluba.

Junajted je izgubio šesti put u poslednjih osam utakmica u svim takmičenjima i trenutno je šesti na tabeli u Premijer ligi.

„Od prvog sudijskog zviÅŸduka, sve je iÅ¡lo naopako. Åœelim da se izvinim navijačima. Oni su danas bili jedini koji nose naÅ¡ grb i mogu da hodaju uzdignute glave, poÅ¡to mi ne moÅŸemo“, rekao je SolÅ¡er za Skaj.

Solšer je dodao da su jedino navijači danas bili na visini zadatka.

„Danas smo poraÅŸeni u svakom aspektu, a jedno gde smo pobedili Everton, dobro ne pobedili, ali imali smo fantastičnu podrÅ¡ku navijača i ÅŸelim da im se izvinim zbog onoga Å¡to smo prikazali“, naveo je on.

Fudbaleri Junajteda uputili su prvi Å¡ut u gol tek u 86. minutu.

„Nismo igrali. Ovo nije bilo dostojno ekipe Mančester junajteda. Ovo nije dovoljno za klub, od mene do igrača, izneverili smo navijače, izneverili smo klub. TeÅ¡ko je opisati naÅ¡ nastup, poÅ¡to je bio toliko loÅ¡. U svakom segmentu smo poraÅŸeni, nema mesta na kome se moÅŸeÅ¡ sakriti na terenu. Izvinjavamo se svima koji su povezani sa klubom“, rekao je SolÅ¡er.

U narednom kolu, u sredu, na programu je gradski derbi Junajteda i Sitija.

„Imamo sjajnu Å¡ansu da se iskupimo u sredu“, naveo je trener Junajteda.

Upitan da li je njegovim igračima stalo, SolÅ¡er je odgovorio: „Morate njih da pitate“.

„Ja sam ih pitao. Naravno, ako ÅŸelite da igrate u ovom klubu, morate dati viÅ¡e. Åœelim da moj tim najviÅ¡e radi u ligi, takvi smo mi bili kod Aleksa (Fergusona) – (Rajan) Gigsa, Beksa (Dejvid Bekam), Garija Nevila, Denisa (Irvin), bez obzira koliko si talentovan, moraÅ¡ da trčiÅ¡ viÅ¡e od drugih. Ne moÅŸeÅ¡ da promeniÅ¡ celu ekipu. Korak po korak. Biću uspeÅ¡an ovde, a ima igrača koji neće biti deo toga“, rekao je SolÅ¡er.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.