U trendu

Španija brojala do osam, Italija sigurna

Fudbaleri Italije i Španije pobedom su počeli kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji pošto su večeras pobedili Izrael, odnosno Lihtenštajn.

Italija je u Haifi pobedila selekciju Izraela sa 3:1 u prvom kolu Grupe G kvalifikacija za naredni Mundijal.

Prednost Italiji doneo je Gracijano Pele u 14. minutu. Luka Antoneli je ušao u kazneni prostor po levoj strani i ubacio loptu pred gol Izraela, a Pele je natrčao sa dva- tri metra je smestio iza ledja golmana domaće ekipe.

Na 2:0 je povisio je povisio Antonio Kandreva iz jedanaesterca u 31. minutu. Pre toga je u šesnaestercu oboren Djakomo Bonaventura.

Samo četiri minuta kasnije Izrael je smanjio na 2:1, a strelac je bio Tal Ben Haim odličnim udarcem sa ivice šesnaesterca. Konačan rezultat postavio je Čiro Imobile sedam minuta pre kraja utakmice.

Italija je od 55. minuta igrala sa igračem manje, pošto je Djordjo Kjelini dobio drugi žiti karton.

Fudbaleri Španije su na svom terenu ubedljivo pobedili Lihtenštajn sa 8:0.

Španija je povela golom Dijega Koste u 10. minutu. Igrač Čelsija je pogodio gol Lihtenštajna glavom, a posle slobodnog udarca koji je izveo Koke.

Pitanje pobednika na ovom meču praktično jerešeno u periodu od 55. do 60. minuta. Tada su redom pogadjali Serhi Roberto, David Silva i Vitolo. Španija se, medjutim, tu nije zaustavila, pošto su se do kraja utakmice golove postigli Kosta, dva puta Alvaro Morata i Silva.

Poslednja utakmica Grupe G izmedju Albanije i Makedonije prekinuta je zbog lošeg vremena i obilne kiše u Skadru. U trenutku prekida rezultat je bio 1:1.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar