U trendu

Španski mediji: Haland želi da napusti Mančester siti zbog sukoba sa Gvardiolom?

MADRID – Napadač Mančester sitija i norveški fudbalski reprezentativac Erling Haland mogao bi da napusti engleski klub, pošto je u lošim odnosima sa menadžerom Pepom Gvardiolom, prenosi španski „Nasional“.

Španski mediji tvrde da trenutno vlada loša atmosfera u svlačionici Mančester sitija zbog rezultata u poslednjih nekoliko meseci. Mančester siti je eliminisan od Sautemptona u Liga kupu, a potom je poražen od gradskog rivala Mančester junajteda.

„Građani“ su zatim vezali nekoliko pobeda, ali su juče u derbi meču 22. kola poraženi od Totenhema (0:1). Mančester siti je trenutno na drugom mestu na tabeli Premijer lige sa pet bodova manje od Arsenala, ali aktuelni engleski šampion ima utakmicu više.

Španski i britanski mediji tvrde da je nekoliko fudbalera Mančester sitija optužilo Gvardiolu za loše rezultate.

„Napadač koji je na 27 utakmica postigao 31 gol nije zadovoljan načinom na koji igra Mančester siti. Možda zvučni apsurdno, jer Halandu taj sistem očigledno odgovara. Međutim, činjenica je da je Žoao Kanselo napustio klub zbog lošeg odnosa sa Gvardiolom, a i Bernardo Silva razmišlja da promeni sredinu“, navodi „Nasional“.

Haland je prošle godine stigao u Mančester siti iz Dortmunda za 60 miliona evra.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar