najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Spartak će zaštitu tražiti i na redovnom sudu

Potpredsednik Spartaka Goran Drača rekao je danas da će taj fudbalski klub pravdu potražiti i na redovnom sudu, ako se ne usvoji žalba Subotičana na odluku o oduzimanju četiri boda.

Spartaku su početkom oktobra oduzeta četiri boda zato što je za meč sa OFK Beogradom izveo rezervni tim.

Ovih dana se, kako je rekao Drača, očekuje završetak drugostepenog disciplinskog postupka, odnosno odluka po žalbi Spartaka.

“Tražimo ukidanje odluke koja predstavlja presedan u fudbalskoj praksi kako u zemlji tako i u svetu. Odluka je doneta bez ikakvog uporišta u fudbalskim propisima, ista je neprincipijelna, pravno neutemeljena i ničim potkrepljena”, naveo je Drača, prenosi klub iz Subotice.

“Ako komisija za žalbe Fudbalskog saveza Srbije ne ukine odluku Disciplinske komisije naš klub će zaštitu potražiti i na redovnom sudu. Borićemo se dok pravda ne bude zadovoljena”, naveo je Drača.

On je istakao i da se ne primenjuju isti aršini za sve klubove.

“Nemamo ništa protiv Partizana, ali ako smo mi kažnjeni, po istom principu je morao biti kažnjen i Partizan. Procenat dotadašnjih nastupa naših igrača na utakmici protiv OFK je iznosio 21 odsto, a Partizanovih na utakmici protiv Novog Pazara 29”, rekao je Drača.

Spartak je trenutno 14. na tabeli Super lige Srbije sa 17 bodova.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike