U trendu

Sraman ispad Ronalda: Ponižavao igrača zbog visine (video)

U derbiju 36. kola italijanskog fudbalskog prvenstva, Roma je sinoć na Olimpijskom stadionu u Rimu savladala prvaka Juventus, rezulatom 2:0.

Kristijano Ronaldo tokom meča bio je u centru pažnje zbog čestih rasprava sa sudijom i igračima Vučice.Portugalac je u drugom poluvremenu ušao u verbalni duel sa Florencijem, a gestikulacija mu zaista nije bila na mestu.

Ronaldo je aludirao na visinu igrača Rome (173 cm) i poručio mu da ima dugačak jezik.

Inače temperamentni Florenci nije naseo na provokacije, a nedugo zatim se na najbolji mogući način osvetio Ronaldu, postigavši pogodak i poguravši svoju ekipu do pobede.

– Dva puta smo izbacivali loptu kada je neko ležao na travi da bi se ukazala lekarska pomoč, a on je dva puta nastavljao da igra. Mogli smo u prvom poluvremenu da preko Kolarova odemo u kontru, ali smo izbacili loptu jer smo takvi ljudi. On je osvajač Zlatne lopte i misli da ima pravo da radi ono što je večeras uradio. Ali ajde da ostavimo za sobom to što se dešava na terenu. I ja radim i pričam neke glupe stvari na terenu, ali se trudim da to tamo i ostane – rekao je večerašnji kapiten Rome.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.