U trendu

Srbi na mrežama poručili Jokiću: „Ćao, ne zanimaš nas više“

Odluka Nikole Jokića da preskoči ovogodišnji Evrobasket kako bi se što bolje pripremio za novu NBA sezonu, odjeknula je na društvenim mrežama poput bombe.

Srpski tviteraši i posetioci na Fejsbuku ne mogu da veruju da je igrač koji je do pre dve godine bio potpuno anoniman već sada umoran od nošenja nacionalnog dresa zarad bolje klupske karijere.

Evo samo nekih od pregršt komentara na mrežama, naročito na Tviteru:

„Hvala druže, živ bio, sve najbolje ti želim u životu, ali više me uopšte ne zanimaš kao košarkaš, ni kako ni gde ćeš igrati, kada bude vest o tebi neću je pročitati jer ti to ne zaslužuješ!“

„Svi koji odbiju nacionalni dres, zauvek ih treba odstraniti iz reprezentacije… Pa i po cenu da više nikad ne učestvujemo na velikim takmičenjima“.

„Sramota!!!! Taj ko voli svoju zemlju će srcem da igra za nju, i niko na svetu ne može da ga zaustavi pa čak niti koji klub iz NBA lige“.

„Možeš da ideš na inauguraciju Vučića a ne možeš da nosiš srpski dres? Fuj!“

„Majstore, znaš kad ću da sedim u 2 ujutro i gledam tebe u NBA ligi? Nikad. Pre ću gledati bejzbol i kečere nego tvoju partiju IKADA VIŠE“.

„Ko je taj Jokić? Da nije novi Divac, Paspalj, Bodiroga…? Nije i nikada neće biti“.

„Ovaj Jokić ko srpske teniserke. Kada im upadne u program igraće za repku, a kada bi da odmore, koja bre reprezentacija“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.