Srbija povukla džudistkinju sa turnira zbog protivnice sa tzv. Kosova

Džudo savez Srbije odlučio je povuče juniorku Anju Obradović sa duela protiv Laure Fazliju iz tzv. Kosova na Evropskom kupu u Sarajevu.

Kako javlja Blic, Obradovićeva je ispala sa turnira jer nije izašala na borbu, pa će Fazliju nastaviti pohod na jednu od medalja na turniru.

Sve se to dešava u trenutku kada je Vlada Srbije zabranila održavanje ženskog rukometnog kvalifikacionog tunira za Svetsko prvenstvo na kome je u Kovilovu bilo planirano da učestvuju juniorska selekcija Srbije, tzv. Kosova, Norveške i Slovačke.

(Tanjug)

3 komentara
  1. stranac

    Ove dve džudistkinje su prošle godine na kadetskom prvenstvu u Kaunas stajale zajedno na pobedničkom postolju. Srpkinja je osvojila zlato u kategoriji do 63 kg, a takmičarka sa Kosova bronzu

  2. Proslav ćirilično

    Bez obzira na sve netreba učestvovati! Batali funkcionere po raznim savezima koji su glasali za ulazak kosova u međunarodne sportske saveza-oni su izdajnici i prodane duše!

  3. Anonimni

    Bojkot bi bio opravdan da se već nismo saglasili sa ulaskom Kosova na međunarodna takmičenja. Šta sad glumimo? Nema oće kaki, neće kaki.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike