U trendu

Srnić: Sanjali smo o LŠ; Savić i Borjan: Bez želja u žrebu

BEOGRAD – Fudbaleri Crvene zvezde Vujadin Savić, Slavoljub Srnić i golman Milan Borjan poručili su da su u Salcburgu plasmanom u Ligu šampiona napravili uspeh o kome su generacije sanjale.

Crveno-beli su danas oko podne letom iz Salcburga stigli u Beograd, gde ih je na aerodromu Nikola Tesla sačekala grupa navijača uz skandiranje podrške.

„Fenomenalni su utisci, svi smo sanjali ovo… Neverovatan je osećaj, izborili smo istoriski plasman u Ligu šampiona. To je najveći uspeh posle toliko godina“, rekao je kratko Srnić Tanjugu u gužvi sa navijačima na beogradskom aerodromu.

Kapiten Vujadin Savić ponovio je da je proradio čuveni srpski inat u Austriji posle vođstva domaćina od 2:0, pre nego što je Mohamed El Fardu Ben sa dva gola doneo prolaz.

„Nismo pokleli posle dva gola zaostatka, pokazali smo karakter i na kraju je nerešen rezultat velika pobeda. Nije mi važno koga ćemo dobiti, borićemo se protiv svih“, samouveren je Savić.

Čuvar mreže Milan Borjan priznaje da još uvek nije svestan ogromnog uspeha.

„Slavili smo malo, trebaće vremena da se slegnu utisci. Plasman u LŠ je još veći zbog naših navijača, koji ovde ima 90 odsto“, zaključio je Borjan, uz napomenu da nema želju na žrebu.

Žreb za Ligu šampiona je danas posle 18 sati u Monte Karlu.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike