U trendu

Srnić: Srećan sam što sam se vratio u Zvezdu

Novi bivši fudbaler Crvene zvezde Slavoljub Srnić rekao je danas da je srećan što se vratio u taj klub i da očekuje da će ga navijači prihvatiti.

„Veoma sam srećan što sam se vratio među crveno-bele, Zvezda je moja druga kuća. Želeo sam da se sve ovo što pre završi, malo se odužilo, ali šta je tu je, na kraju je sve ispalo dobro“, rekao je Srnić novinarima na stadionu „Rajko Mitić“.

Srnić je potpisao trogodišnji ugovor i nosiće dres s brojem 55. Taj broj je nosio i kada je prethodno igrao za Zvezdu. On je ponikao u Zvezdi, a za klub je debitovao u novembru 2010. godine, ali je odigrao samo jednu utakmicu. Posle toga igrao je za Sopot i Čukarički, s kojim je prošle sezone osvojio Kup Srbije.

Igrajući za Čukarički, Zvezdi je dao dva gola, ali nijedan nije proslavio na terenu.

„Nisam slavio te golove iz poštovanja prema klubu i navijačima. Veliki sam zvezdaš od rođenja. Očekujem da će me navijači prihatiti“, rekao je Srnić.

On je u Čukaričkom igrao zajedno s bratom blizancem Dragoljubom, a sada prvi put u karijeri njih dvojica neće biti u istom klubu.

„Pričali smo na tu temu i mislim da je došlo vreme da se razdvojimo. Možda će to biti dobro za obojicu. Nije bilo priče da i on sa mnom dođe u Zvezdu, trener je hteo samo mene“, rekao je Srnić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.