U trendu

Srnić: Sve dok pobeđujemo, makar i minimalno, dobro je

Fudbaler Crvene zvezde Slavoljub Srnić izjavio je danas da će reprezentativna pauza dobro doći ekipi kako bi se što bolje pripremila za teška gostovanja Napretku i Metalcu u finišu jesenjeg dela sezone.

Srnić, koji je minulog vikenda kao „rezervista“ asistirao Predragu Sikimiću za pobedonosni gol protiv Borca, ističe da se dueli u Kruševcu i Gornjem Milanovcu neće mnogo razlikovati od meča u Čačku.

„Videlo se da nam nije bilo lako na terenu u Čačku, sigurno jedna od najtežih utakmica od početka sezone. Koja god ekipa da igra protiv nas, često u svom šesnaestercu ima i po desetoricu igrača. Teško nam je da probijemo takvu defanzivnu liniju. Siguran sam da se naredna utakmica protiv Napretka neće mnogo razlikovati. Znamo šta možemo da očekujemo i uradićemo sve da se što bolje pripremimo. Neće to biti atraktivan fudbal, ali dokle god pobeđujemo, makar i minimalnim rezultatom, ja sam zadovoljan“, rekao je Srnić za sajt kluba.

Zvezdin prvotimac istice da će ekipi sigurno prijati reprezentativna pauza, mada njemu licno nedostaju utakmice.

„Pauza uvek generalno dobro dođe igračima. Lično bih više voleo da igramo utakmice, da ne prekidamo taj takmičarski ritam. U poslednje vreme provodim manje vremena na terenu, tako da mi nedostaju mečevi. Ipak, ekipi će dobro doći odmor jer su iza nas teški treninzi i utakmice. Možda je ovo pravo vreme za odmor, da napunimo baterije za naredna dva zahtevna gostovanja“, poručio je Srnić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.