U trendu

Srušio se na treningu: Srpski košarkaš doživeo moždani udar

Strašne vesti stižu iz Grčke – srpski košarkaš i član AEK, Stevan Jelovac, srušio se na treningu u nedelju uveče i u bolnici je završio usled moždanog udara.

Kako prenose grčki mediji, 32-godišnji krilni centar osetio se loše i kolabirao je za vreme treninga. Jelovac se i dalje nalazi na intenzivnoj nezi, kako bi se njegovo stanje u potpunosti kontrolisalo i pratilo u bolnici „Metropolitan Dženeral“ u Atini.

Navodi se i da je njegovo stanje trenutno stabilno, ali ozbiljno, posle operacije koja je morala da bude izvršena, o čemu pišu i španski mediji.

Dalje se dodaje i da će više informacija biti 48 sati od nesrećnog događaja, kao i da je prema prvim procenama lekara u pitanju moždani udar.

Inače, Jelovac je 30. oktobra na utakmici AEK protiv Jonikosa zadobio povredu skočnog zgloba i pozlilo mu je tokom individualnog rada u teretani.

Tim povodom oglasio se i atinski klub, potvrdivši da je srpski košarkaš hospitalizovan zbog ozbiljnog zdravstvenog problema, zahtevajući razumevanje i poštovanje uz poruku da su svi uz njega i želje da sve bude kako treba, te da prebrodi sve probleme.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.