U trendu

„Šta je ovo, SP ili cirkus“: Marokanci besni, sudija tražio Ronaldov dres

U susretu 2. kola grupe B na Svetskom prvenstvu, Portugal je u Moskvi na stadionu Lužniki svladao Maroko sa 1-0. Strelac jedinog gola bio je Kristijano Ronaldo već u 4. minutu susreta.

Ovim golom Ronaldo je takođe postao samostalni evropski rekorder po broju postignutih pogodaka za reprezentaciju jer mu je 85. gol u dresu Portugala čime je pretekao legendarnog Ferenca Puškaša koji je 84 puta bio strelac u dresu Mađarske.

Ronaldo je tako nakon het-tricka Špancima nastavio da trese mreže u Rusiji, a njegovom je sjajnom partijom očigledno bio oduševljen i sudija Amerikanac Mark Gejger.

Odmah nakon meča igrači su davali izjave, a jedna je izazvala veliku pažnju javnosti. Amrabat, fudbaler španskog Leganjesa rekao je da je šokiran onim što je video i čuo. Naime, on je objasnio da je nakon prvog dela meča na putu u svlačionicu čuo od Portugalca Pepea za razgovor Ronalda i američkog arbitra u kome je delilac pravde pitao najboljeg strelca Mundijala za dres.

„Neverovatno. Ne znam čime se sudija bavio ranije, ali je očigledno danas bio impresioniran Kristijanom. Pepe mi je rekao da je čuo kako ga sudija pita za dres u toku pauze između dva poluvremena. O čemu mi ovde pričamo? Ljudi, ovo je Svetsko prvenstvo, a ne cirkus“, rekao je Amrabat.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)