Stefana Veljković i Tijana Malešević zadovoljne posle pobede

Odobjkašica Srbije Stefana Veljković rekla je da je zadovoljna kako je njena ekipa odigrala u večerašnjoj pobedi nad Portorikom na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

“Igrale smo maksimalno koncentrisano, kao i uvek. Iskreno, očekivala sam malo težu utakmicu, ali na svu sreću smo ih od starta nagazile, ušle u ritam i završile smo kako treba”, rekla je Veljkovićeva novinarima u Riju posle meča.

Srbija je večeras pobedila 3:0, a u prvom kolu je takodje pobedila 3:0, i to Italiju. Novinari su primetili da je ekipa mnogo jaka, našta se reprezentativka nasmejala.

“Dobro, opšte je poznato da smo mi jake. Ali, tačno je da naša igra zavisi samo od nas. Očekujem sve najbolje u nastavku. Borićemo se do kraja, pa šta bude”, rekla je ona.

Tijana Malešević kazala je da je meč bio težak, ali da je ekipa bila koncentrisana.

“Težak meč. Portoriko nije za potceniti, što se videlo na utakmici. Dosta su nezgodne, ali smo bile mirne i koncentrisane do kraja i privele smo utakmicu u našu korist. Sada se okrećemo SAD, što će biti znatno teža utakmica, ali imamo vremena i da se odmorimo i da se pripremimo za taj meč”, rekla je ona.

Odbojkašice su jedina ekipa iz kolektivnih sportova koja je počela takmičenje sa dve pobede.

“Verujem da je zaista teško, kako njima tako i nama. Želim im sreću. Ima još mnogo da se igra i ima vremena da se popravi skor, samo da poželim svima sreću, i njima i nama”, rekla je Maleševićeva.

(Beta)

Ostavite komentar