U trendu

Stevanović: Pokazali karakter; Leo: Za ovacije se živi

Fudbaleri Partizana Leonardo da Silva Souza i Alen Stevanović, posle velikog preokreta protiv Napretka (3:2), izjavili su, kako danas prenosi klupski sajt, da je ekipa još jednom pokazala karakter jer je nadoknadila dva gola minusa.

„Posle 0:2 i crvenog kartona delovalo je sve veoma teško, ali je ekipa potom pokazala karakter i odreagovala na pravi način, baš kada je bilo potrebno. Drago mi je da smo doneli nova tri boda koja nas ostavljaju u trci za titulu“, rekao je Stevanović za klupski sajt.

Strelac pobedonosnog gola u finišu ističe da je zadovoljan igrom i epilogom jučerašnjeg susreta.

„Trener nam je na poluvremenu ukazao na stvari koje nisu bile dobre i zahtevao je od nas da pokažemo želju za pobedom, kao i da “grizemo“ pri svakom duelu. Na kraju smo uspeli u tome i nadam se da je i Nikolić zadovoljan onim što smo pokazali“, rekao je Stevanović.

Jedan od tvoraca trijumfa bio je brazilski fudbaler Leonardo sa dva gola, ali nije želeo sebe da stavlja u prvi plan.

„Stalno ponavljam da smo tim. Srećan sam što dajem golove, ali da nije mojih saigrača to ne bih mogao. Uostalom, moja pozicija i jeste takva da se od mene očekuju i dobre asistencije i golovi, zbog toga sam i došao u Partizan“, poručio je Leonardo.

Leonardo je zbog nove odlične partije dobio ovacije navijača Partizana, što ga je posebno obradovalo.

„Za te trenutke svi žive, a svako ko kaže da nije tako, ne govori istinu. To su upravo dve stvari za koje svaki igrač živi – golovi i skandiranje sa tribina“, zaključio je Leonardo.

Fudbaleri Partizana u narednom kolu gostuju u Novom Sadu ekipi Vojvodine.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.