U trendu

Stinger Bel ne voli Totenhem

Engleski glumac Idris Elba, zvezda serija Žica (The Wire) i Luter (Luther) rekao je da će mu kao velikom navijaču Arsenala biti fizički loše ako Totenhem osvoji titulu.

„Biće mi fizički loše ako Totenhem osvoji titulu. Bukvalno bih povratio. Jako dugo nisu bili nešto dobri, a sad im dobro ide. Ali, kad je tako, okej, srećno im bilo“, rekao je Elba za Bi-bi-si (BBC).

BBC-jev fudbalski analitičar Mark Lorenson svakog vikenda dovodi različite goste sa kojima priča o fudbalu. Sada je pored Elbe bio gost i njegov kolega iz filma Dan Bastilje (Bastille Day) Ričard Maden, koji su predvidjali rezultate predstojećeg kola.

Maden je rekao da više voli ragbi, a kada je trebalo da bira par Lester-Vest Hem, izvinio i rekao je da ne zna baš ništa o fudbalu.

„Evo, ja ću da ti kažem. Vest Hemu ide dobro, ali Lester razbija trenutno. Pobediće Lester, recimo 2:0“, rekao je Elba.

Glumac koji se proslavio glumeći Stringer Bela u Žici je pored prognoze utakmice Arsenal – Kristal Palas, uporedio i sezonu njegovih „tobdžija“, trenutno trećih na tabeli sa snukerom.

„Protiv Kristal Palasa biće 4:0. Neke sezone su kao bilijar, sve ubacuješ. Ali, druge su kao snuker mečevi kada gledate i samo pričate „hajde, molim te, ubaci samo jednu“, rekao je Elba.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar