U trendu

Stojković o meču sa Švajcarskom: „Biće teško zbog…“

Golman reprezentacije Srbije Vladimir Stojković rekao je da će kada prođe prvih 15 minuta duela sa Švajcarskom to biti utakmica kao i svaka druga koja se igra za bodove.

Upitan da li se utakmica koja je na programu u petak može uporediti sa onom protiv Australije na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi 2010. godine, Stojković je odgovorio da je svaki meč poseban.

„Australiju smo odavno zaboravili, okrećemo se pozitivnim mislima, u nadi da ćemo sve dileme u vezi sa plasmanom u dalji tok takmičenja rešiti već sada“, rekao je Stojković za RTS.

Dodao je i da se zna koliko Švajcarska ima kvalitetnih fudbalera, koji uglavnom nastupaju u Premijer ligi, ali je dodao i da selekcija Srbije ni u jedan meč ne ulazi bez namere da pobedi.

„Sigurno je da će biti teško zbog tog patriotskog naboja, ali se posle prvih 15 minuta sve zaboravlja i to postaje normalna utakmica za bodove, kao ona protiv Kostarike. Najvažnija je psihološka priprema, verovatno će biti svakakvih dešavanja na terenu i pre i posle utakmice, ali smo mi spremni za to“, naveo je Stojković.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.