U trendu

Stolica: Mačva nema rezultate na nivou igara koje pruža

Trener fudbalera Voždovca Ilija Stolica rekao je danas da ekipa Mačve nema rezultate na nivou igara koje pruža i dodao da je reč o kvalitetnoj i organizovanoj ekipi.

„Mačva je tim koji u ovom trenutku nema rezultate na nivou igara koje pruža. Sagledavajući analizu narednog protivnika, radi se o ekipi koja je uspela da postigne četiri gola u Ivanjici, u Subotici dva i sigurno je da dobro igraju u gostima. Takodje, poznajem i njihovog šefa stručnog štaba jako dobro, ekipa poseduje visok kvalitet i veoma dobro su organizovani“, rekao je Stolica.

„U subotu nas definitivno očekuje jedan dobar fudbalski meč“, dodao je trener Voždovca.

Fudbaleri Voždovca će u subotu dočekati šabačku Mačvu u utakmici sedmog kola Super lige Srbije.

„Raduje me što je u svakoj utakmici primetan sve veći broj naših vernih navijača na tribinama, takodje i ljudi koji vole fudbal i što smo na našem stadionu uspeli da uspostavimo pravu sportsku atmosferu. U subotu očekujemo veliki broj ljubitelja fudbala na ‘krovu’, ali i naših pristalica i njihovu neizmernu podršku“, rekao je Stolica.

Voždovac je trenutno treći na tabeli domaćeg šampionata sa 14 bodova, odnosno ima samo bod manje od Crvene zvezde i Vojvodine. Ekipa Mačve, s druge strane, zauzima 11. mesto sa šest osvojenih bodova.

„Znamo da nas očekuje teška utakmica, naročito što gosti dolaze posle serije od tri poraza, ali isto tako se nadamo da će doći da se nadigravaju sa nama. Nakon remija u Subotici, mi težimo dobrom rezultatu i da uz osvojena tri boda odemo na reprezentativnu pauzu“, rekao je fudbaler Voždovca Nikola Ćirković.

Utakmica izmedju Voždovca i Mačve igra se u subotu od 20.00.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar