U trendu

Stranci rešili večiti derbi: Zvezda posle preokreta pobedila Partizan

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas u gostima posle preokreta Partizan sa 2:1, u 24. kolu Super lige Srbije, u utakmici sa nekoliko spornih situacija i koja je nekoliko puta prekidana.Partizan je u 150. „večitom“ derbiju poveo u 17. minutu golom Abusija Gogue, ali je Zvezda preokrenula golovima Luisa Ibanjesa u 24. i Uga Vijeire u 32. minutu.

Partizan je u prvom poluvremenu tražio jedanaesterac kada je napadač Nemanja Mihajlović pao posle kontakta s defanzivcem Zvezde Markom Petkovićem, ali sudija Vlado Glođović nije ništa svirao.

Mihajlović je početkom drugog poluvremena zatresao mrežu, ali gol nije priznat zbog ofsajda. Zvezda je utakmicu završila sa 10 igrača, pošto je Aleksandar Luković dobio dva brza žuta kartona.

Utakmica na stadionu Partizana nekoliko puta je prekidana zbog gustog dima koji je nastao kada su huligani palili baklje na tribinama.

Zvezda sada ima 68 bodova, 27 više od drugoplasiranog Borca i 32 više od šestoplasiranog Partizana. Crno-beli sada imaju samo pet bodova više od Mladosti i Javora, ekipa koje su na granici plej-ofa i plej-auta.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.