U trendu

Strava u BiH: Fudbaler zbog žestokog faula ostao bez testisa (video)

Jedan nesportski start zauvek je promenio život mladog fudbalera Marina Galića (22), koji nastupa za šampiona Bosne i Hercegovine, Zrinjski iz Mostara, prenose sportski mediji u regionu.

Na gostovanju „plemića“ kod drugoligaša Sloge iz Simin Han u šesnaestini finala Kupa 20. septembra, na Galića je startovao igrač domaćeg tima Joco Stokić. Nakon što Galiću nije uspeo izbije loptu, podigao je nogu i pogodio rivala u međunožje. Glavni arbitar Admir Šehović iz Sarajeva dosudio je prekršaj, ali  Stokiću nije pokazao – ni žuti karton?!

https://www.youtube.com/watch?v=N58BsrRrnzI

Galić je, zanimljivo, do kraja odradio susret u kojme je Zrinjski ispao od Sloge 1-0 upravo golom Stokića. Iako se ispočetka činilo kako povreda nije teže prirode, dodatne pretrage pokazale su da desnom beku moraju ukloniti testis. Operacija u mostarskoj Univerzitetskoj kliničkoj bolnici prošla je uspešno i mladić se dobro oporavlja.

„Ovom prilikom zahvalio bih svim prijateljima koji mi daju veliku podršku, kao i navijačima Ultrasima, a takođe i HŠK Zrinjski, na čelu s Dankom Šulentom, koji su se maksimalno zauzeli za moje zdravlje, to ću znati ceniti i vratiti na terenu. Iz ovoga ću sigurno izaći još jači! Još jednom veliko hvala svima“, napisao je Marin na svom profilu na Facebooku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar