U trendu

Superliga: Pobede Metalca i Mladosti

U utakmicama prvom kolu Superlige Metalac i Mladost zabeležili su pobede, prenose sportski mediji.

Mladost je protiv Rada povela preko Radomira Milosavljevića u 10. minutu, a gost je od 36. imao igrača manje, pošto je zbog drugog žutog kartona isključen iskusni Stevan Bates.To nije poremetilo Rad, koji je u 58. izjednačio golom Bogdana Mladenovića. Ipak, Mladost je pobedila pogotkom Nikole Zvrka u 62. minutu.

Borac iz Čačka izgubio je od Metalca sa 1:0 u Gornjem Milanovcu. Strelac je bio Vladimir Otašević u 19. minutu.
Najviše golova bilo je u Surdulici, gde je Radnik dočekao Javor i igrao nerešeno 2:2, iako je imao dva gola prednosti. Radnik je vodio autogolom Saše Tomanovića u 12. i pogotkom Nikole Radovića u 17. minutu. Izjednačenje i bod ekipi iz Ivanjice doneo je Darko Bjedov, golovima u 26. i 60. minutu.

Na utakmici između Voždovca i Spartaka iz Subotice u Beogradu nije bilo golova. Domaćin nije iskoristio prednost igrača više, koju je imao posle isključenja Marka Bašanovića u 72. minutu.

Danas u 19.00 časova Bačka dočekuje Partizan u Novom Sadu, Radnički u 20.00 časova u Nišu dočekuje Čukarički, dok je utakmica između Novog Pazara i Vojvodine odložena zbog obaveza novosađana u kvalifikacijama za Ligu Evropa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.