U trendu

Sve spremno za proslavu „najdraže titule u istoriji”

Partizanov fudbalski klub sve je pripremio za proslavu šampionske titule u Humskoj, gde će im za njeno osvajanje biti dovoljan i bod, protiv lučanske Mladosti (18.30) koja nema rezultatski imperativ.

Stadion koji je zvrjao „prazan” od septembra do pre mesec dana, sa uglavnom 1.000-2.000 gledalaca po meču, izvesno će biti pun, pošto će za ovu priliku biti otvorena i severna tribina. Ulaziće se sa besplatnim ulaznicama, koje će od 14 časova deliti na blagajni.

Ovog proleća je bilo očigledno koliko je „crno-belima” stalo do baš ove titule i sada je oko njih  raspoloženje kao da je nisu osvajali ko zna koliko. A bili su prvaci pre samo dve godine, odnosno čak sedam puta u prethodnih devet.

Tako je u video spotu povodom današnjeg susreta poručeno da je „ostao još samo jedan korak do najdraže titule u istoriji Partizana” i da se „neke stvari dožive samo jednom u životu”. Publika je pozvana da „postane deo istorije”…

U manje euforičnim trenucima pred ovaj meč, iz kluba je stiglo podsećanje da ništa još nije osvojeno, da utakmica nije svečarska nego takmičarska, da je Mladost najprijatnije iznenađenje Superlige, itd. Titula se ipak smatra sigurnom, toliko da se pred meč odluke i ne priča o tome ko je sudija. Delegiran je inače naš vodeći arbitar Milorad Mažić…

U pozivu navijačima iz Partizana su naveli svojih pet velikih aduta. To su „ekipa koja igra atraktivan fudbal, najefikasniji napadački tandem u novijoj istoriji kluba, najsigurnija odbrana, trener koji je bez poraza u susretima sa najvećim konkurentom i najbolja publika”.

Partizan je do sada tri puta do titule stigao u poslednjem kolu, prenosi Politika.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar