U trendu

Sve za pobedu: Izbacuju ga iz fudbala jer je iglom ubadao protivničke igrače

Fudbaleru argentinskog četvrtoligaša Pacifika, Federiku Aljendeu preti proterivanje iz fudbala jer je dokazano da je tokom utakmice Kupa protiv prvoligaša Estudiantesa suparničkog igrača u više navrata ubo iglom.

SC Pacifiko je napravio veliko iznenađenje pobedivši Estudiantes s 3-2, a Aljende je priznao nakon utakmice da se služio iglom u čuvanju protivničkog napadača Huana Otera.

– Jasno mi je da je to bila utakmica njegovog života, ali to je i dalje samo utakmica – rekao je Otero.

Takođe je priznao da ga je na taj čin inspirisao bivši argentinski fudbaler Karlos Biljardo, koji je u svojim igračkim danima koristio iglu u čuvanju protivničkih napadača.

– Hvala Biljardu na ideji. Žao mi je Otera, koji je bio izbezumljen jer sam ga ubo nekoliko puta, ali nisam imao izbora. Bila je to najveća utakmica u istoriji našeg kluba i morao sam da se služim svim sredstvima protiv jačeg suparnika. Znam da me sada svi mrze, ali smo pobedili – priznao je Aljende, dok je Otero izjavio da se nekoliko puta bezuspešno žalio sudiji da ga protivnik nečim bode.

Priča je izašla u medije, pa je predsednik Pacifika Hektor Monkada morao da reaguje i Aljende će verovatno biti izbačen iz ekipe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar