Svojim gestom Novak očarao ženski svet (video)

Jedna izjava Novaka o nagradnim fondovima za žene i muškarce izazvala je pre dve godine veliku buru u svetu tenisa. Američki i britanski mediji izvukli su iz konteksa Novakove reči, pa se Srbin ni kriv ni dužan našao na udaru brojnih teniserki.

Novak je u Rimu pokazao šta zaista misli o ženskom tenisu. Odradio je mini trening sa Ruskinjom Marijom Šarapovom i tako oduševio ljubitelje ženskog tenisa.

„Volim da treniram sa ženama, jer nekad udaraju lopticu bolje od većina momaka. Ne promašuju, udaraju ravno i loptica ide pravo na tebe. Ne treba im vremena da se zagreju. Napadaju iz pune brzine“, rekao je Novak nakon treninga.

1 komentar
  1. MILUTIN

    Marija Sarapova je idealan partner,ali ne saamo za tenis.Ne znam da li je slobodna,ja imam nameru da se zenim. Bez razmisljanja i duzeg poznanstva,odmah bih je odveo kod Maticara da nas venca.Ukoliko procita ovu moju ljubavnu izjavu,neka mi se javi.Ne treba nista da donese u miraz.Dovoljno je da dodje u farmerkama i neka ponese eventualno,neku malu spavacicu.Sve ostalo je moje.Vencanje i sve ostalo,ide na moj racun.! Ukoliko zeli da ponese svoju cekovnu knjizicu…to moze,ali nije obavezno.!!!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike