U trendu

Tavamba: Premijer liga broj 1, mogu i u Nemačku

Fudbaler Partizana Leandre Tavamba izjavio je da je Partizan dovoljno dobar klub za njegove ambicije, ali da ne krije da bi želeo da zaigra u jednoj od pet najjačih evropskih liga, od kojih Englesku svrstava na prvo mesto.

„Zadovoljan sam prošlom godinom koja je bila veoma dobra za mene, a u novoj želim da bude još bolja. Kao fudbaleru imponuju mi ponude iz inostranstva, ali najvažnije su mi moje igre u ovom trenutku. Partizan je dovoljno dobar klub za mene, ali kada bih odlazio to bi bilo sigurno u ekipe koje su na višem nivou od crno-belih poput onih iz Engleske, Nemačke ili Italije. Najviše mi odgovara Premijer liga, smatram da je najkvalitetnija u Evropi, a ne bih imao ništa protiv ni da završim karijeru u Bundesligi“ izjavio je prvotimac Partizana u SC „Teloptik“ i čestitao svim navijačima ovog kluba 2018. godinu poželevši još više uspeha nego u prethodnoj.

Kamerunski napadač istakao je da najviše ceni kvalitete prvotimca Mančester Sitija Jaje Turea, ali da je za njegovu poziciju u timu najbolji njegov zemljak Samjuel Eto.

„Volim da gledam Jaju Turea, igrača veoma izraženih fizičkih karakteristika i samopouzdanja koji može da pokrije više pozicija u timu, a kada je reč o mojoj poziciji Samjuel Eto je najbolji je primer za mene i ako ga budem sledio biću na željenom nivou“, poručio je Tavamba.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar