U trendu

Tejić propušta početak sezone zbog povrede

Košarkaš Crvene zvezde Marko Tejić propustiće početak sezone zbog povrede skočnog zgloba, saopštio je danas beogradski klub.

Tejić se povredio u subotu tokom utakmice sa Fenerbahčeom na turniru u Zadru.

„Prema prvim procenama Marko Tejić neće moći da nam pomogne na početku takmičarske sezone, a čeka nas vrlo napornih 11 dana i čak pet utakmica Mega Leks, Budućnost, Zadar, Tajfun i Cedevita“, rekao je trener crveno-belih Dejan Radonjić za klupski sajt.

„Detaljnije procene težine povrede Marka Tejića znaćemo po povratku iz Zadra i nakon dodatnih pregleda u Beogradu. Ono što je sigurno, neću na njega moći da računam na startu sezone“, dodao je on.

Tejić je pre ove povrede propustio veći deo priprema zbog povrede šake u polufinalu Evropskog prvenstva za mlade selekcije u Italiji.

On je jedan od igrača koji zbog povreda ili prehlada i virusa nisu mogli da treniraju ili igraju pojedine pripremne utakmice. Rajan Tompson je bio van treninga 15 dana zbog povrede prsta, Maik Cirbes od povrede na pripremnoj utakmici reprezentacije u Nemačkoj nije u punom pogonu, viruse i jače prehlade imali su Nemanja Dangubić  i Luka Mitrović, dok se Gal Mekel priključio treninzima pre sedam dana.

Košarkaši Zvezde odbranu titule u Jadranskoj ligi počinju utakmicom protiv Mega Leksa, u četvrtak od 21 čas u hali Pionir.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.