U trendu

Teniski sudija koji je pogođen u oko: Neki igrači su pomalo ludi

Teniska reprezentacija Kanade diskvalifikovana je iz ovogodišnjeg Dejvis kupa, pošto je u meču sa Velikom Britanijom igrač napucao sudiju lopticom.

Denis Šapovalov, 17-godišnji momak rođen u Tel Avivu, napravio je neverovatan ispad u meču sa Kajlom Edmundom – iznerviran zbog promašenog bekhenda želeo je da lansira lopticu u publiku, ali je pogodio sudiju Gabasa pravo u oko.

„U današnje vreme, neki igrači su pomalo ludi. Video sam da je ljut i da se nešto sprema, ali nikada ne bih pomislio da može da me pogodi“, rekao je Gabas.

U tom trenutku rezultat je bio 2-2 u pobedama, Edmund je vodio 6:3, 6:4, 2:1, pre nego što je usledila automatska diskvalifikacija.

„Kada je došao da se izvini videlo se da se pokajao i da je bio u potpunom šoku. Trenutno sam dobro, ali ću morati da posetim specijalistu kada se budem vratio kući“.

Glavnom sudiji pružena je pomoć na terenu, da bi potom bio prebačen u bolnicu zbog velikog otoka ispod levog oka.

„Sa terena sam izašao ličeći na Rokija Balbou. Snimak je poprilično šokantan – moramo da izbegavamo neke loptice tokom sezone, ali sa ovom nisam imao šanse. Sva sreća da nisam lošije prošao“, zaključio je Gabas, a prenosi B92.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar