U trendu

Teo: Ne ostajem u CSKA, želim u NBA

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić najverovatnije neće ostati u moskovskom CSKA, istakavši da ima veliku želju da pređe u NBA ligu.

Teodosić, kome je istekao ugovor sa ruskim velikanom, poručio je da će uskoro biti poznati njegovi potezi u daljoj karijeri.

„Neću ostati u CSKA gotovo sigurno, a gde ću nastaviti karijeru još ne znam. Trenutno nemam jasnu pravu informaciju. Odlazak u SAD je nešto o čemu razmišljam i što mi je želja, ali kada budem imao konkretnu informaciju, javiću“, rekao je Teodosić novinarima na njegovom kampu „Teo4“ na Srebrnom jezeru, a prenosi Blic.

Teodosić ne beži od uloge favorita za medije na predstojećem Evropskom prvenstvu.

„Ne smemo da zanemarimo u kojem ćemo sastavu da budemo i ko će se odazvati selektoru Đorđeviću. Biće teško jer ove godine idemo na prvenstvo Evrope sa većim očekivanjima. Sada nam je primarno da se odmorimo, pa da za mesec dana budemo spremni za pripreme, a onda ćemo videti šta nas čeka u Turskoj“, navodi odlični kreator igre.

Teodosić nije skrivao zadovoljstvo što se mnogo dece odazvalo u kampu „Teo4“ na Srebrnom jezeru.

„Potrudili smo se da deci pružimo najbolje moguće uslove za rad. Sa njim rade kvalitetni treneri, jedino što im možda malo smeta toplo vreme, ali izdržaće“, rekao je Teodosić kome su u radu sa polaznicima pomagali saigrači iz reprezentacije Bogdan Bogdanović i Nemanja Nedović.

On nije želeo previše da priča o venčanju sa glumicom Jelisavetom Orašanin, dodavši samo da je završio najvredniji potpis pre dva dana.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.