Terzić: Prodaja Degeneka planirana, dobijamo četiri miliona

BEOGRAD – Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić otkrio je da četiri miliona dolara iznosi transfer Miloša Degeneka u saudijski Al Hilal i poručio da je to bio planiran potez nakon dolaska Nemanje Milunovića.

Degenek je juče , posle samo šest meseci u klubu, otišao iz Zvezde i od bogatih šeika dobio ugovor na tri i po godine vredan dva miliona evra po sezoni.

„Završili smo danas transfer Miloša Degeneka u saudijski Al Hilal. Crvenoj zvezdi pripada četiri miliona dolara, ovo je jedan od najboljih poslovnih poteza u poslednje vreme kada se uzme u obzir da smo Degeneka pre samo šest meseci doveli za iznos od 200.000 evra. Planirali smo prodaju jednog štopera i zato smo pre mesec dana doveli Nemanju Milunovića iz BATE Borisova kao slobodnog igrača“, rekao je Terzić.

On se u ime Crvene zvezde zahvalio Degeneku na velikom doprinosu i dodao da su vrata povratka za njega otvorena.

„Kvalitetnim igrama i vrhunskim profesionalizmom ostavio je izvanredan utisak na sve prave zvezdaše. Želimo mu mnogo sreće u novom klubu i nadamo se da će se Miloš jednog dana kao igrač vratiti u svoju Zvezdu“, zaključio je Terzić.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike